Solutii Profesionale de Supraveghere Video

Sistemele de supraveghere pe care societatea noastra vi le propune acopera intreaga gama de necesitati, atat pentru clientii ce doresc solutii simple si ieftine, cat si pentru clienti exigenti ce doresc instalatii complexe in domeniul supraveghere video.

Principalele categorii de echipamente pe care le comercializam si instalam sunt: camere de supraveghere (analog, megapixel, ip, infrarosu, wireless, etc) placi de captura, inregistratoare analogice sau digitale (VCR, DVR, NVR), accesorii pentru echipamente de supraveghere.

Departamentul de Securitare al societatii noastre aparut ca urmare directa a necesitatii de siguranta. Statisticile arata ca folosirea unor sisteme de supraveghere scad rata infractionalitatii.

Sistemele video cu camere de supraveghere sunt considerate de marea majoritate ca fiind cea mai buna metoda de detectare si prevenire a efractiilor si a altor tipuri de activitati infractionale. Sistemele de supraveghere video servesc la urmărirea şi înregistrarea imaginilor dintr-un spaţiu care trebuie supravegheat. Acestea au aparut din necesitatea companiilor de a tine sub control tot ceea ce se intampla pe proprietatile si in cladirile lor, avand ca principiu de baza faptul ca o singura persoana, responsabila de monitorizarea sistemului video cu camere de supraveghere, vede de zece ori mai mult decat o puternica patrula.
Sistemele de supraveghere video se adreseaza indeosebi spatiilor comerciale, spatiilor in care se desfasoara activitati de productie, depozitelor de materiale, dar si birourilor.

Sistemul de supraveghere poate interconecta cu un sistem de avertizare la efractie sau cu echipamente de control al accesului pentru mai multa eficienta.

Stocarea imaginilor inregistrate
camere supraveghereCamerele de supraveghere interactioneaza cu un sistem de stocare a datelor pe diferite sisteme de operare ca, Windows, Linux sau Mac. Fiecare dintre aceste camere de supraveghere isi administreaza propriul sau spatiu de stocare prin intermediul unui ring buffer. Datorita unei functionari descentralizate, imaginile a 4-16 camere de supraveghere pot fi stocate pe un mediu de gen Computer (prin Placile de Retea), DVR, NVR, incluzand sau nu si semnalul audio. Evident, pot fi concepute sisteme cu un numar mult mai mare de camere video, fiind necesar in acelasi timp, un upgrade la sistemul de stocare, dar si alte accesorii ce privesc modul de conectare dintre componente.

Inregistrare Zi si Noapte
Exista diferite modele de camere de supraveghere, de zi si noapte, cu doi senzori de imagine (color si alb/negru) transmit imagini la o rezolutie net superioara oricarui alt tip de camere de supraveghere pe parcursul zilei si imagini clare in alb/negru pe parcursul noptii. In functie de iluminare, aceste camere de supraveghere schimba modul de vizionare in mod automat (mod de zi sau de noapte).

Functionare in conditii extreme de temperatura: de la -30˚C la +60˚C
Toate modelele de camere de supraveghere sunt certificate conform standardului IP 65 si destinate atat pentru uz interior cat si exterior. Camerele pot fi rezistente la intemperii, diferente termice, etanse, putand fi alimentate si prin cablu de date (Power Over Ethernet).

Sistemele de supraveghere CCTV pot inregistra orice miscare din unghiul lor de acoperire, imagini ce pot fi reluate mai tarziu pentru o analiza amanuntita. Prin intermediul lor, persoanele rau-voitoare sau periculoase vor putea fi impiedicate sa intre in cladiri publice sau in alte locuri in care nu sunt dorite.

Pentru afacerea sau casa dumneavoastra va recomandam un sistem de supraveghere deoarece acesta poate oferi:
– sensibilitate la miscare; sistemul poate incepe inregistrarea numai dupa ce detecteaza miscare pe raza sa de actiune;
– rezolutie ridicata; se pot indentifica infractorii;
– vedere infrarosu; chiar si in conditii de intuneric intens, camerele video pot inregistra imagini de o claritate deosebita, etc…

Stam la dispozitia dumneavoastra!

Daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati!

ECHIPA TRADO TECH SRL

Camere Supraveghere | DVR | Sisteme de Securitate