DVR – digital video recorder

dvr - supraveghere videoDVR-ul (digital video recorder) este parte componenta a oricarui sistem de supraveghere video. Intrebuintarea principala a dispozitivului este aceea de a inregistra, si ulterior reda imaginile surprinse de catre camerele video. De asemenea, indeplineste si rolul de transformare a semnalului analogic intr-unul digital.

Sistemele DVR sunt prevazute cu un anumit numar de canale video, aspect ce permite conectarea a mai multor camere de supraveghere. Un astfel de canal suporta conexiunea a unei singure camere video. Numarul canalelor variaza in functie de modelul DVR-ului: de la 4, si pana la 32.

Compania noastra comercializeaza intreaga gama de elemente si accesorii ce intra in componenta unui sistem de supraveghere video. In ceea ce priveste dispozitivele DVR, dispunem de modele furnizate de mai multi producatori importanti din domeniu.

Va punem la dispozitie DVR-uri cu 4, 8, respectiv 16 canale video, si un numar proportional de canale audio Full D1. Detaliile tehnice variaza de la un model la altul, asadar, pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Produsele au certificat de garantie valabil 2 ani. La cerere, asiguram si servicii de instalare.

Pentru sistemele de supraveghere IP, va punem la dispozitie si echipamente de tip NVR (network video recorder).
Va rugam sa ne contactati, indiferent de echipamentul de care aveti nevoie sau de sistemul pe care doriti sa il configurati.

DVR | NVR | HDD | Echipamente inregistrare video | Supraveghere Brasov